OM FORENINGEN

Velkommen til Nivå-Kokkedal-Fodboldklub

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub samarbejder højtuddannede professionelle trænere med frivillige forældre om at skabe en sjov, udviklende og trygt fodboldliv for børn og unge.

“Fodbold skal være sjovt! Derfor stræber vi efter, at du i vores klub, oplever tryghed, glæde og kammeratskab. Du vil blive udfordret uanset dit niveau, alder og køn. Du skal gå hjem fra træning og kamp med sved på panden og et smil på læberne”.

I 2023, trådte der en ny bestyrelse til i klubben, med ambitionen om at leve op til ovenstående. Disse ord skal være fundamentet i foreningens DNA, og de former vores fodboldfilosofi.

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub er vi passionerede omkring fodboldudvikling gennem sjove og legende aktiviteter. Det første vi møder hos de yngste fodboldspillere, er lysten til at lege med bolden. I legen er der nysgerrighed og mod. I legen er det sjovt at udfordre sig selv og øve sig på det, man endnu ikke behersker. I legen løfter spillerne hinanden teknisk, mentalt og socialt.

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub mener vi, at legen med bolden er den eneste måde, vi kan skabe kreative, modige og glade fodboldspillere. Det er således de voksnes ansvar at skabe de rigtige rammer, der beskytter og styrker den enkelte spillers lyst til at lege med bolden og øve sig på sine fodboldfærdigheder.

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub sidestiller vi vores ambitioner omkring fællesskab og fodboldudvikling. Vi har således en politik i klubben om, at vores fantastiske frivillige forældre arrangerer traditionsrige sociale arrangementer og fodboldture. Det er således en gylden regel, at alle årgange fra U7 til U19 får mulighed for at komme på mindst én tur om året.

Læs mere om Nivå-Kokkedal Fodboldklubs fodboldudvikling