FOKUS PÅ DEN ENKELTE

Microfodbold (5-9 år) – At beskytte lysten til at lege med bolden

Alting starter med lysten til at lege med bolden. Derfor har alle en bold når vi træner de yngste og træningen består af fodboldlege, hvor den enkelte har det sjovt med at udfordre sig selv. Hos de lidt ældre micro-spillere introducerer vi samspil, men aldrig mere end 3v3 til træning og 3v3 til stævner, så vi stadig har mange boldberøringer for den enkelte. Vi ønsker at have forældrene med til træningen af de helt små, så alle føler sig trygge.

 

Børnefodbold (10-13 år) – At blive god til at øve sig og udfordre sig selv

Børnefodbolden er enhver fodboldspillers guldalder, men det er også de år, hvor den der har lyst og mod til at øve sig sammen med andre stikker af fra den der ikke har det. Vores opgave som fodboldklub er at skabe ambitiøse og rummelige rammer i hvilke de enkelte spillere finder deres egen lyst og deres eget mod til at øve sig og udfordre sig selv motorisk, teknisk og socialt.

 

Ungdomsfodbold (14-19 år) – At tage ansvar og søge medindflydelse i deres fodboldliv

I ungdomsfodbolden skal vi sørge for, at den enkelte spiller bliver ved med at lege med bolden. Erfaringer viser, at unge bliver ved med at spille fodbold, så længe de oplever, at de bliver bedre. Derfor skal vi skabe et sjovt og seriøst træningsmiljø med fokus på fodboldfærdigheder. Vi kan kun skabe et sådan miljø, hvis spillerne lærer at tage ansvar for deres eget fodboldliv. Det kræver, at vi er gode til at lytte til dem og give dem medindflydelse.