FODBOLDUDVIKLING

Mange boldberøringer

Fodbold skal spilles, ikke løbes. Fodboldspillere bør have så mange boldberøringer som muligt til hver træning og kamp. Alt for ofte oplever man i andre klubber, at børnene spiller på alt for store baner i forhold til deres alder både til træning og i kamp. Vi stræber efter at undgå den tendens og i stedet skabe spillere, der har de tekniske færdigheder til at kunne “spille i små rum” med god boldkoordination og overblik. Den udvikling begynder vi med allerede fra de yngste årgange.

Træningsfilosofi

Klubbens yngste spillere (U6-U7) leger med hver deres bold under hele træningen i sjove små spil og øvelser. Alt træning bliver planlagt med henblik på at fremelske spillernes boldkoordination. I den ældre micro-fodbold, og i børne- og ungdomsfodbolden anvender vi en træningsmetode, som stræber efter at udvikle spillernes basisfærdigheder, kreativitet og det at tænke fodbold – Dette gør vi bl.a. via småspil med særlige regler, som sikrer et sjovt og intensivt spil med mange boldberøringer og mange mål.

Læs mere om Nivå-Kokkedal Fodboldklubs træningsfilosofi

Fokus på den enkelte spillers udvikling

Vi organiserer træningsaktiviteter med dynamiske træningsgrupper, hvor fokus er på at give den enkelte spiller passende øvelser. I planlægningen af træningsgrupper tager vi højde for den enkelte spillers træningsparathed, motoriske og tekniske behov, og fysik.

Læs om Nivå-Kokkedal Fodboldklubs fokus på den enkelte spiller

Niveaudeling?

I micro-fodbolden er der ingen niveaudeling hverken til træning eller 3-mands-stævner. I børne- og ungdomsårgangene anvender vi niveaudeling til kampe, da DBU’s børne- og ungdomsturneringer er niveaudelte.

 

Ekstra træningstilbud

Vi stræber efter at tilbyde de spillere i klubben som er træningsparate og har et ønske om at træne mere i løbet af ugen, forskellige tilbud, som kan efterleve disse ønsker.

Derfor tilbyder vi følgende:

  • Specifiktræning for U9-U14 via Lyngby Boldklub.
  • Målmandstræning for U9-U16
  • Angrebstræning for U10-U16
  • Fitness for U12-Senior (inkl. forældre)

Læs mere om Nivå-Kokkedal Fodboldklubs ekstra træningstilbud