DRENGE

Årgang 2011

Velkommen til årgangen.
Vi er en årgang med en stor samling drenge fra både Nivå, Kokkedal og Hørsholm, vi sætter spillerudvikling samt det sociale i højsædet.

Der skal også være plads til ambitioner og udvikling. Derfor stiller vi også krav til vores spillere. Man skal komme til træning – også når vejret er dårligt. Man skal engagere sig i øvelserne, og man skal opføre sig pænt overfor hinanden, når vi træner sammen. Vi skal kort sagt være gode holdkammerater.

Vi vil også styrke holdets fællesskab udenfor fodbolden. Derfor afholder vi jævnligt spiseaftener sammen efter træning og bestræber os på at arrangere andre sociale arrangementer. Det skal både være sjovt og udfordrende at gå til fodbold hos os, og børnene skal glæde sig til at være sammen med holdet og til at komme til træning og kampe.

Er du allerede tilmeldt holdet, kan du anmode om adgang til holdets Facebook side, som vi bruger som vores uformelle kanal, hvor vi blandt andet deler billeder fra kampe, overnatninger og øvrige sociale arrangementer.

Træningstider

Vi træner mandag og torsdag kl. 17.45-19 samt onsdag kl. 17-18.30
Mødetiden er 15 min før i omkædning 3.

Holdets team

Cheftræner: Gürkan Bahar: 60 68 27 77 / gurkanb77@gmail.com
Træner: Noah El Ouaamari 42 92 68 55 / Noahelo13@gmail.com
Ungtræner: Stefan Hartington
Holdleder: Eva Bæk: 51 16 65 05 / ebstein@hotmail.com

Book prøvetræning

Du er velkommen til at komme og træne med os 2-3 gange, før du bestemmer dig for at melde dig ind – husk at komme iklædt tøj, der kan løbes i.

Book en prøvetræning ved at kontakte vores holdleder Eva.

 

Eller tilmeld dig her

Pris

1150 kr. halvårligt/ 2300 kr. om året