Pigeraketten er leg, fantasi og fodbold – Skal du med?

Nivå-Kokkedal Fodboldklub vil gerne invitere dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer vi sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

“Vi vil gerne vise alle piger i lokalområdet, hvor sjovt det er at spille fodbold i Nivå-Kokkedal Fodboldklub – Derfor prøver vi hele tiden af lave ny tiltag og afholde diverse arrangementer, så alle piger kan opleve det fantastiske fællesskab vi har”
– Caroline Kjær Juul, Pigeformand
Den 20. maj 2024 lander Pigeraketten på Nivå-Kokkedal Fodboldklubs baner!
Frivillige fra klubben og DBUs instruktør, står klar kl 13:00-15:30 til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændene dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.
Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset.
Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Nivå-Kokkedal Fodboldklub den 20. maj kl 13:00-15:30. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i.
Sammen sætter vi kursen imod stjernerne!