NKF indgår samarbejde med Humlebæk BK

Et samarbejde om større fokus på pigefodbolden
Vi er glade for at meddele, at Nivå-Kokkedal Fodboldklub og Humlebæk Boldklub nu officielt er blevet en del af DBU Get Movin’ initiativet som officielle klubber! Dette partnerskab understreger vores engagement i at fremme pigefodbolden og skabe lige muligheder for alle køn i sporten.
Vores offentliggørelse fandt sted den 5. maj, hvor piger fra begge klubber deltog i en spændende fodboldkamp efterfulgt af socialt samvær. Dette markerer begyndelsen på et tættere samarbejde mellem vores klubber med det formål at styrke pigefodbolden og skabe en inkluderende atmosfære.
Som DBU Get Movin’ klubber vil vi fokusere på fællestræning, rollemodeller, samarbejde med skoler og SFO’er samt rekruttering og uddannelse af kvindelige trænere og dommere. Vi er forpligtede til at gå forrest i kampen for ligestilling og inklusion inden for fodbolden og ser frem til at gøre en positiv forskel i vores lokalsamfund!

“Vi vil gerne vise alle piger i lokalområdet, hvor sjovt det er at spille fodbold i Nivå-Kokkedal Fodboldklub – Derfor prøver vi hele tiden af lave ny tiltag og afholde diverse arrangementer, så alle piger kan opleve det fantastiske fællesskab vi har”
– Caroline Kjær Juul, Pigeformand