Vores filosofi

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub stræber vi altid efter at udvikle det sportslige tilbyd, som vi har.
Ansættelsen af Morten som vores nye Mikroudviklingschef er første led i klubbens sportslige fremtidsplaner, som skal sikre god børne- og ungdomsfodbold i Nivå-Kokkedal Fodboldklub.

Første store skridt på vejen

Der er altid mange opgaver der skal løses i en fodboldklub – hvilket indebære alt fra administrative opgaver til sportslige opgaver.
Dette kræver en masse folk, som ikke blot har kompetencer og erfaring til at tage en del af ansvaret, men også nogle som passer ind i NKFs DNA.
Her passer Morten perfekt ind i klubbens fremtidsplaner. Morten har en pædagogisk erfaring på 10+ år, har 12 års trænererfaring inden for badminton og sidst men ikke mindst også erfaring inden for mikrofodbold.
“Vi er utrolig glade for, at have indgået denne aftale med Morten – Ikke nok med at han er en fantastisk person at snakke med og har den baggrund og erfaring vi søgte, så havde han tydeligvis en stor passion for fodbold og de fremtidsplaner vi har for klubben”
– Fartash Alirezai, Formand

Om rollen

Som Mikroudviklingschef, har Morten ansvaret for U4-U8 i Nivå-Kokkedal Fodboldklub.
Dette indebære følgende:
  • Sparring med trænerne på årgangene
  • Supervision af træninger
  • Koordinering af segmentsmøder med trænerne
  • Deltagelse i forældremøder
  • Planlægning af stævner og andre sportslige aktiviteter for U4-U8
  • Medarrangør af DBUs Bold og Bevægelse, samt Pigeraketten

“Denne aftale er det første store skridt i den retning, som vi ønsker i Nivå-Kokkedal Fodboldklub – Vi er ikke i tvivl om, at dette vil blive en stor hjælp for både trænere og medlemmer i mikro årgangene”
– Kim Nielsen, Ungdomsformand