PARTNERE

LYNGBY BOLDKLUB

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub indgik vi i 2017 et samarbejde med Lyngby Boldklub.
Vi er utroligt glade for at være en del af Det Blå Fodboldnetværk.

Læs mere her

Målsætning: Det Blå Fodboldnetværk

“At skabe en udviklingsklub, hvor medlemstal og niveau stiger i børne- og ungdomsårgangene (U6 – U15)”

Vi ser en stor lighed mellem os og Lyngby Boldklub, gennem den holistiske tilgang til fodbolden. Derfor gør vi meget brug af dette samarbejde i form af sparring vedr. de forskellige udviklingspunkter vi har som fodboldklub – Dette inkluderer både hvordan vi udvikler os som fodboldklub, samt hvordan vi skaber et godt og udviklende miljø for både trænere og spillere.

TILBUD TIL SPILLERE

ATK+ Center

Som en del af Det Blå Fodboldnetværk, har vores drengespillere med særlige forudsætninger i alderen U10-U12 muligheden for at blive en del af Lyngby Boldklubs ATK+ Center.

Hvem der skal være en del af ATK+ Centeret, bliver besluttet af Lyngby Boldklub, efter en tæt dialog med os, samt grundig scouting.

Spillerudvikling

Som en del af Det Blå Fodboldnetværk, er vi ofte i dialog med Lyngby Boldklub vedr. vores spillere som har særlige forudsætninger – Dette gør vi for at hjælpe vores spillere videre, når niveauet er til det.

Beslutningen vil i sidste ende være op til Lyngby Boldklub og ingen af vores spillere er garanteret træning eller klubskifte til deres akademi.

TILBUD TIL TRÆNERE

Træning

Som en del af Det Blå Fodboldnetværk, har vores trænere (efter aftale) mulighed for at observere end træning i Lyngby Boldklub.

Derudover har vores trænere altid mulighed for at observere ATK+ træning eller deltage aktivt i træningen.

Uddannelse

Som en del af Det Blå Fodboldnetværk, har vores trænere mulighed for at få et gratis DBU C1 og C2 kursus igennem Lyngby Boldklub.

Derudover er der mulighed for at deltage i diverse workshops, som Lyngby Boldklub afholder i løbet af året.