I 2005 (1.10.2004 red.) startede Mikkel Rosenlund i NKF og snart under Lasse Larsen fik han mange gode oplevelser og træning. Mikkel Startede som 5-årig i NKF og blev der til han var u14.

I søndags løftede Mikkel trofæet som vinder af The Nationals. De Canadiske mesterskaber for universitetshold.

NKF vil altid være noget specielt.

 

 Ovenstående blev sendt til NKF forleden fra Thomas Rosenlund. Efterfølgende har vi modtaget nedenstående.

Finalen i The Nationals var noget helt specielt.

Den blev sendt på Nationalt tv og tribunen var fyldt til bristepunktet. I de første 10 min havde TRU to skud på stolpen. Derefter ebbede kræfter ud. De to kampe med 120 min spilletid i hver kamp, gjorde at det nu var rent selvforsvar.

I starten 2. halvleg får TRU vist en mand ud og kort efter må Mikkel udgå med en skade. Den ordinærer spilletid ender dog 0 0. TRU har da kun haft yderligere 1 chance og var resten af tiden presset i bund.

I første halvleg af den forlængede spilletid skete miraklet. TRU kommer foran 1 0. UBC reagerer ved at sætte en ekstra angriber, men uden held. I 2. halvleg af den forlængede spilletid sætter UBC endnu en angriber ind så de spiller 2 4 4 (4 angriberer). TRU reager ved at sætte Mikkel tilbage på banen, men desværre får de udlignet kort før tid.

 

I staffesparkskonkurrencen sætter Mikkel den sikkert på 4. skud og de vinder 6-5 (7-6 samlet)

 

Mvh. Thomas

Fra Mikkel:

Jeg forlod Danmark for snart 1,5 år siden, for at starte på college i Canada. Nærmere bestemt Thompson Rivers University i Kamloops, British Columbia. Jeg benyttede en dansk agent til at hjælpe med at ansøge om scholarship og fik tilbud fra 3 universiteter i Canada. Det var starten på en noget anden fodboldkultur end i Danmark, hvor hverdagen står på 1-2 træningspas dagligt og lange weekender med 2 kampe hver weekend, hvor 180 min spilletid på 24 timer er ret normalt. En rejse der det første år bød på at være med fra start i 13 ud af 13 kampe, en kvartfinale i Conference slutspillet (regionsmesterskab, hvor 1 og 2 går videre til the Nationals), en prøvetræning hos en professionel klub og en semiprof kontrakt i den næstbedste række i Canada henover forår og sommer. Sæson nummer 2 kulminerede med at vinde the Nationals championship for et par uger siden, undervejs satte mit hold flere rekorder for flest sejre og point i skolens historie. Vi skulle være vært for the Nationals, som er en miniturnering over 4 dage for de 8 bedste college hold i Canada, hvor der spiller om at bliver det bedste hold i Canada. Vi slår 4. og 1. seedet hold i Canada i henholdsvis kvart- og semifinale efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence. I finalen møder vi det 2. seedet hold og det er vores 3. kamp på 4 dage. Vi vinder endnu engang efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence og kan officielt kalde os det bedste college hold i Canada for første gang i skolens historie.