Hop med på et eventyr du og dit barn sent vil glemme!

For drenge og piger født i år 2020/2021
”Det er aldrig for tidligt at starte til fodbold”
Derfor har vi startet ”Bold & Bevægelse” op, som er et spritnyt motorisk tilbud til alle børn født i 2020/2021 og deres forældre.
Vi mødes én gang om ugen, hvor børnene vil blive suget ind i sjove og spændende legeuniverser – kun fantasien sætter grænser. Tag med på den Afrikanske savanne hvor eksotiske dyr som larmende løver, enorme elefanter, finurlige flamingoer og gigantiske giraffer skal fotograferes. Kryds klinger med Kaptajn Klo og hans klodsede pirater på jagten efter århundredes skattekiste. Opdag forskellige planeter og rumvæsner i alle størrelser, når vi hopper ombord på rumraketten mod det ydre rum. Eller mød cowboys og indianere når I skal krydse den Nordamerikanske prærie på jagten efter guld og diamanter.

“Vi vil gerne alle børnene i lokalområdet, bedste og sjoveste start på deres fodboldliv i Nivå-Kokkedal Fodboldklub – Derfor prøver vi hele tiden af lave nye tiltag og afholde diverse arrangementer, så alle drenge og piger kan opleve det fantastiske fællesskab vi har”
– Kim Nielsen, Ungdomsformand
Til ”Bold & Bevægelse” vil børnene opleve lege og øvelser tilpasset deres motoriske alder, og derfor vil de både udvikle deres motorik og få en masse gode oplevelser.
Interesserede er mere end velkomne til at møde op og prøve at være med. Holdet træner lørdage d. 18/5, 25/5, 8/6 og 15/6 kl 9:00-10:30 på Karsemosegård, Møllevej 4, 2990 Nivå.
Vi håber, at I vil være en del af eventyret og fællesskabet i Nivå-Kokkedal Fodboldklub.
For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt venligst Morten Landbo på 31 39 52 40.