PARTNERE

BAMBUSA

I Nivå-Kokkedal Fodboldklub er vi glade for at vi i 2023 indgik et samarbejde med Bambusa!
Fællesskabets styrke gør en kæmpe forskel for alle vores medlemmer.

Læs mere her

Salg af Bambusa sokker

Fællesskabet i Nivå-Kokkedal Fodboldklub yder en for at gøre en forskel for klubben og de enkelte årgange. Dette gør vi igennem strømpesalg to gange om året – En gang pr. halvår.

I uge 8 og 43 går det løs med strømpesalg, hvor hele overskuddet går til klubben og den enkelte årgang, således at vi kan fortsætte den positive udvikling. Det er utrolig vigtigt for klubben og den enkelte årgang, at alle yder en indsats for at få solgt en pose med strømper, så vi sammen kan løfte arbejdet omkring klubben og den enkelte årgang.

Konceptet

Hver årgang får udleveret 20 “familieposer”, hver gang strømpesalget starter, som indeholder 5 pakker strømper til en stk. pris á 175,- altså en total værdi á 875,- for at få solgt en pose med strømper, så vi sammen kan løfte arbejdet omkring klubben og den enkelte årgang.

Årgangen tjener 50,- pr. pakke strømper de sælger, altså tjenes der 250,- pr. “familiepose” og dermed 5.000,- til årgangen ved hver periode – Da vi sælger to gange om året, vil det sige, at hver årgang tjener 10.000,- om året.

Udlevering

Medlemmerne får udleveret deres poser ifbm. en træning. Herefter er det bare at gå i gang med at sælge de 5 pakker strømper til en stk. pris á 175,-

Betaling

Når man har solgt pakkerne, sendes det samlede beløb til årgangens konto.
OBS: Det er vigtigt at notere medlemmets navn ved overførelsen af pengene.

Holdlederen vil derefter beholde årgangens fortjeneste og overfører det resterende beløb til klubben, som skal betale regningen til Bambusa.
OBS: Det er vigtigt at notere årgangens navn ved overførelsen af pengene.

Hvorfor

Hele overskuddet går ubeskåret til klubben og den enkelte årgang. Denne indsats er med til at gøre en enorm forskel for klubben og især den enkelte årgangs videre udvikling og er uundværlig for fremtiden.

Det forventes at alle medlemmer yder en stærk indsats ved at få solgt den udleverede pose og gerne mere til. Har man problemer med at få solgt, er man mere end velkommen til at hjælpe hinanden på tværs.

Som nævnt ovenstående – vil poserne blive udleveret i uge 8 og 43 i sammenhæng med en træning og kampagnen slutter 30 dage efter udleveringen. 

Ofte stillede spørgsmål 

Hvilke årgange skal sælge?

Salget af Bambusa sokker er for alle drenge og piger fra U7 og opefter.

Hvem skal man sælge sokkerne til?

Man kan sælge sokkerne til alle dem, som man har lyst til.

Vi anbefaler, at man starter med at sælge til de nærmeste familiemedlemmer.

 

Hvad bliver pengene brugt til?

Hvert enkelt årgang bestemmer selv hvad de vil bruge pengene til.

Typisk vil de blive brugt på udlandsture, stævner og/eller sociale arrangementer.