DRENGE

Årgang 2012

På NKFs årgang 2012-hold bestræber vi os på at skabe hyggelige og udfordrende rammer for alle.

I børnefodbolden bliver de basale spillemæssige færdigheder grundlagt, og vi tror på, at det bedst opnås gennem leg og engagement. Derfor vil vi skabe et sundt miljø og et forpligtende fællesskab, hvor leg med bolden, kreativitet, begejstring og glæde er i højsædet.

Der skal også være plads til ambitioner og udvikling. Derfor stiller vi også krav til vores spillere. Man skal komme til træning – også når vejret er dårligt. Man skal engagere sig i øvelserne og man skal opføre sig pænt overfor hinanden, når vi træner sammen. Vi skal kort sagt være gode holdkammerater.

Vi vil også styrke holdets fællesskab udenfor fodbolden. Derfor afholder vi jævnligt spiseaftener sammen efter træning og deltager i stævner med overnatning. Det skal både være sjovt og udfordrende at gå til fodbold hos os, og børnene skal glæde sig til at være sammen med holdet og til at komme til træning og kampe.

Træningstider

Vi træner mandag kl. 17.45-19 og onsdag kl. 17-18.30

Mødetiden er 5 min før træningstiden i omklædningsrummet

Holdets team

Træner: Ronni Juul Nielsen 29 87 89 13 / ronmaestro23@gmail.com
Træner: Emil Alsgren Jensen 40 10 65 25 / emil_als@hotmail.com

Ungtræner: Benjamin Glinvad Holck
Holdleder: Marlene Plesner 51 89 58 55 / marleneplesner@hotmail.com

Book prøvetræning

Du er velkommen til at komme og træne med os 2-3 gange, før du bestemmer dig for at melde dig ind. Book prøvetræning ved at ringe eller skrive til vores holdleder Marlene.

Eller tilmeld dig her

Pris

Drenge U10 – U19:
1150 kr. opkræves halvårligt